Individuele opstellingen

Het is ook mogelijk om familieopstellingen te doen in individuele sessies.

In het eerste half uur zoeken we naar de thema's die van belang zijn en de (familie)-invloeden die daarbij een rol kunnen spelen en maken we een allereerste, algemene opstelling. Dat kan op het whiteboard, of met speciale sjablonen, poppetjes of steentjes die we gebruiken als representanten. In de resterende tijd maken we dan een of enkele specifieke opstellingen.
Natuurlijk kan dit ook voor carrière-, loopbaan- of relatie-opstellingen. 

Het ook mogelijk een partner mee te brengen, bijvoorbeeld wanneer je meer over een huidige of vorige relatie wil weten. Dan kijken we met elkaar naar de factoren die jullie relatie beïnvloeden of beïnvloed hebben.
Een eenmalige individuele sessie duurt anderhalf tot maximaal 2 uur; de kosten bedragen € 82,50.
Voor vervolgsessies breng ik het gewone tarief in rekening.Workshops en individuele opstellingen hebben ieder hun eigen waarde.
In individuele opstellingen krijg je alle aandacht, zonder dat er anderen bij aanwezig zijn. Je kunt zelf datum en tijd afspreken. In de workshops werk je met elkaar, je deelt elkaars vreugde en verdriet, helpt elkaar. Sommigen ervaren dat als levendiger.

De effectiviteit van beide methodes is even groot.

  

 

"..want ik geloof dat de energie die is vrijgekomen tijdens de opstelling ervoor heeft gezorgd dat mijn broer erover begonnen is en wij nu haar een beetje beter kennen en in ons hart hebben kunnen sluiten."